Събития за деца

При нас всеки малък художник се чувства голям творец!

В Художествени Ателиета „Нарисувай сам“ децата имат възможност, с помощта на професионални художници-педагози да оцветят керамична фигурка или картина, като по този начин у тях се възпитава усещане за естетика, красота и любов към изкуството.

Оцветяване на керамични фигурки

При нас  децата могат да оцветяват бели керамични фигурки под ръководството на художници. Използват се висококачествени, екологично чисти и водоразтворими бои за керамика. Фигурките са на различна тематика – коледни, великденски; любими животни или герои от приказките. Благодарение на професионализма и ентусиазма на специалистите, работещи във фирмата, Детски Художествени Ателиета „Нарисувай сам“ се утвърдиха не само като място за развлечение, но и като „училище“ за възпитаване на естетически усет у децата и любов към изкуството.

Курсове по рисуване за деца

Детски Художествени Ателиета „Нарисувай сам” организират курсове по рисуване за деца над четири години всяка събота и неделя.

В рамките на два часа на всяко дете се обръща индивидуално внимание от професионален художник-педагог.

Курса по рисуване включва специално разработена програма, съчетаваща обучение в основни изобразителни дисциплини и разнообразни техники в приложното изкуство, развиващи креативното мислене на Вашето дете.

Детски рожден ден

Детски Художествени Ателиета ”Нарисувай сам” организират детски партита и тържества с професионални аниматори.

За доброто настроение на малките гости ще се погрижат нашите аниматори, които ще направят тематично парти с рисуване върху лицето на всяко дете със специални безвредни боички. Подбрана музикална програма с много танци и игри и черешката на тортата – всеки малък гост на Вашето детско парти ще има възможността да оцвети своя керамична фигурка, която след като тържеството отмине ще остане като подарък за спомен.

Програми за деца

При заявка Детскo Художественo Ателиетe „Нарисувай сам” може да гостува в училището/детската градина на Вашите деца, където заедно с нашите аниматори ще имат възможността да оцветят керамична фигурка по свой избор.

Бели и нарисувани керамични фигурки, рисувателни комплекти и художествени материали

Детски Художествени Ателиета „Нарисувай сам” разполагат с богат асортимент от бели керамични фигурки. Предлагаме и  акрилни, водоустойчиви и екологично чисти и безвредни за децата бои, подходящи за оцветяването им.

Също така при нас можете да закупите различни размери четки, различни разцветки брокат и други пособия за оцветяване, както и престилки за предпазване на дрехите.

Фигурките са подходящи за занимание в детски градини, в часовете по изобразително изкуство в училище и вкъщи.

Предлагаме:

  • Акрилни бои – бурканчета от 120ml;
  • Акрилни бои – комплекти от седем цвята по 15ml;
  • Акрилни бои – комплекти от седем цвята по 5ml;
  • Брокат – златен, сребърен и бял;
  • Различни по размер и форма професионални четки;
  • Разноцветни престилки с логото на „Нарисувай сам“;
  • Рисувателни комплекти (съдържат 3 бр. бели керамични фигурки, 7 цвята акрилни бои по 5ml., четка и подложка за рисуване)