Художествени Ателиета "Нарисувай сам"

За нас

Идеята за Детски Художествени Ателиета „Нарисувай сам“ възниква през 1991г. Създаден бе екип от квалифицирани специалисти в областта на изобразителното изкуство и педагогиката и беше организирано първото детско ателие в курортен комплекс „Албена“, което работи и до сега през летния сезон.

Нашите ателиета представляват занимателни кътове, където децата могат да оцветяват бели керамични фигурки под ръководството на художници. Използват се висококачествени, екологично чисти и водоразтворими бои за керамика. Фигурките са на различна тематика – коледни, великденски; любими животни или герои от приказките. Идеята се приема изключително добре от родителите. Докато децата им се занимават, те разполагат със свободното си време.

В ателието ни ‘Нарисувай сам“ в София организираме и занимания по рисуване за деца и  възрастни, където също под ръководството на професионален художник могат да изразят себе си ,рисувайки картина по определена тема .

Представителното ни ателие се намира в град София, кв. „Гео Милев“, ул. „Манастирска“31.

Благодарение на професионализма и ентусиазма на специалистите, работещи във фирмата, Детски Художествени Ателиета „Нарисувай сам“ се утвърдиха не само като място за развлечение, но и като „училище“ за възпитаване на естетически усет у децата и любов към изкуството.

Услугите, които предлагаме